Bezpieczne wnętrza:
RECEPCJA
- przy stanowisku recepcyjnym może przebywać tylko 1 Gość
- wyznaczyliśmy miejsca do zatrzymania się osób oczekujących na obsługę recepcji w odległościach co 2 metry
- recepcja obsługuje Gości w maseczkach ochronnych, dodatkowo pracownicy dezynfekują ręce po każdym kontakcie z Gościem
- Check-in odbywa się po wcześniejszym przekazaniu danych gościa drogą mailową lub telefoniczną
- zachęcamy Gości do rozliczeń bezgotówkowych, po każdym użyciu przez Gościa terminala kart kredytowych dezynfekujemy urządzenie
- po każdym kontakcie z Gościem dezynfekujemy ladę recepcyjną.
KORYTARZE I POKOJE
- przy wejściu do recepcji oraz w toaletach publicznych znajduje się dozownik z żelem dezynfekującym
- w hotelowych częściach publicznych (klamki, przyciski w windzie i inne) systematycznie przeprowadzana jest dezynfekcja.
- każdy pokój po wyjeździe Gościa zostaje wyłączony z użytku na 48 godzin, w tym czasie jest dokładnie dezynfekowany.
PRZESTRZENIE KONFERENCYJNE
- wszystkie sale konferencyjne są regularnie wietrzone
- przed salami umieszczone są środki do dezynfekcji rąk
- sprzęt konferencyjny - taki jak projektor, laptop, włączniki, sterowniki, klamki - są dezynfekowane
- krzesła konferencyjne ustawiane są w bezpiecznych odległościach z zachowaniem 2 metrów odległości
Bezpieczna gastronomia
- oferta gastronomiczna dostępna jest jedynie w opcji „na wynos” lub z dostawą „pod pokój”
- wszystkie posiłki przygotowywane są w sterylnych warunkach
- kucharze pracują z zachowaniem zasad szczególnej higieny
Bezpieczeństwo osobiste
- wchodząc do hotelu nie zapomnij zdezynfekować rąk i nałożyć maseczkę
- zachęcamy wszystkich Gości oraz naszych pracowników do uśmiechu na powitanie w zastępstwie uścisku dłoni
- prosimy o zachowanie bezpiecznej odległości w kontaktach bezpośrednich
- prosimy o niekorzystanie z suszarek do rąk oraz suszarek hotelowych w pokojach
- preferujemy kontakt z recepcją hotelową mailowo lub telefonicznie
Bezpieczna kadra
- wszyscy pracownicy bezwzględnie przestrzegają zasad pracy w maseczkach ochronnych, rękawiczkach jednorazowych, odzieży ochronnej
- każdy pracownik regularnie dezynfekuje swoje narzędzia pracy oraz dba o higienę i czystość rąk
- zapewniliśmy precyzyjne szkolenia dla pracowników z zachowania szczególnych środków bezpieczeństwa i wszystkich pracowników hotelu
- przed wejściem do obiektu, mierzymy temperaturę każdemu pracownikowi
- w przypadku stanu podgorączkowego i objawów chorobowych, pracownik jest natychmiastowo oddelegowany do domu